Akta Palet Streç; Kaliteli ve Ekonomik

Palet streç film kullanarak yapılan paketleme, en ekonomik paketleme şeklidir. Firmamızı internetten bulup arayan ve palet streç film soran firmaların 2% si ambalaj maliyeti yüksek olduğu için paketleme şeklini değiştirmek için arayışa geçen firmalardır. 17 mikron kalınlığındaki Akta Palet Streç Film, mukavemeti sayesinde ürünleri bir arada tutar, dağılmalarını engeller. Hemen yapışma özelliği sayesinde streci başka malzeme ile sabitlemenize gerek kalmaz. Kullanımı esnasında kopma yapmayan, kuvvetli Akta Palet streç filmi sayesinde işçilikten ve zamandan tasarruf sağlarsınız.

Depoda istiflediğiniz malzemelerinizi de palet streç film ile sarıp dış etkenlerden korunmasını sağlayıp, çeşitlerine göre guruplamalarını yapabilirsiniz. Esnek ve kuvvetli palet streç film, keskin kenarları yırtılmadan sarar, yağmurdan, tozdan ve diğer dış etkenlerden ürünlerinizi korur. Hafifliği sayesinde ürününüze taşıma esnasında ilave ağırlık yüklenmez.

Sadece deponuzdaki istifleme ve paketlemede değil, farklı koşullarda da hayatınızı kolaylaştırır. Taşınma esnasında eşyalarınızı streç film ile sarıp, zarar görmeden taşınmasını sağlayabilirsiniz. Evde veya işyerinizde boya veya herhangi bir dekor değişikliği yapacağınız zaman, palet streç film ile zarar görmesini istemediğiniz diğer eşyalarınızı sarıp, koruyabilirsiniz. Akta Palet Streç Film ile sarın sarmalayın, ürünlerinizi dış etkenlerin zararlarından saklayın! Kaliteli uygun fiyatlarla Palet Streç Film almak için bize ulaşın!

 İletişim: +90 (232) 472 26 92 / +90 (232) 472 24 92 / 0(545) 540 25 82

Loading