blog17

Ambalaj Toptancılarına Çağrıdır!

Akta Plastik San. Ve Tic. Ltd Şti. tüm ambalaj toptancılarını, kaliteli, hijyenik ve ekonomik Akta Plastik ürünlerini kullanmaya davet ediyor.

Ambalaj toptancıları, toptan alüminyum folyo, toptan gıda streci , toptan palet streç kullanıcıları – Akta’yı deneyin, diğer markaları kullanmayı unutun. Sağlam, Kaliteli ve hijyenik ürünleri ile akta tüm ambalaj toptancılarının vazgeçemeyeceği toptan gıda streci, toptan aluminyum folyo ve toptan palet streç imalatçısıdır. Trendyol streç film

Müşteri Şikayetlerine Son!

“Palet streç metrajı taahhüt edilenden az çıktı!”

“Palet Streçlerde kopmalar var – kalitesi kötü!”

“Alüminyum folyo kalınlığı eskisi gibi değil! Yeni Alüminyum folyolar, ilk imal edilen Alüminyum folyolardan daha ince, kopuyor!”

“Gıda Streçlerinde ekler var! kopmalar var!

“Ben masura satın almadım, alüminyum folyo satın aldım – bu ne kadar ağır bir masura! Satış esnasında böyle konuşulmadı! Numuneler farklıydı!”

Ooff ! Sizden kaynaklanmayan sorunlarla müşterilerinizi kaybetmeye, keyfinizin kaçmasına izin vermeyin! 

Güvenilir, özü-süzü bir tedarikçilerle çalışın – Kısacası AKTA’yı seçin. Bırakın, Ürün kalitesinden taviz vermeyen, müşteri memnuniyetinin öncelikli olduğu, uzun soluklu iş birlikteliklerinin tercih edildiği AKTA çözüm ortağınız olsun! Ambalaj Toptancılığı yapan işletmeler, Müşterilerinize mahcup olmayın, satışı kaybetmeyin – cironuzu arttırın!

Loading