blog18

En Kaliteli En Uygun Fiyata Butik Üretim Alüminyum Folyo

HORECA (Oteller, Restoranlar ve Catering) sektöründe kullanılmak üzere; “Mutfak Folyosu” ihtiyacınız var fakat piyasadaki alüminyum folyolar sizin istediğiniz özellikleri karşılamıyor. Akta Alüminyum Folyoyu arayın ve size istediğiniz çözümü sunalım.

Kalınlığı 10 mikrondan 17 mikrona kadar olan 8006 alaşımlı (Gıda ile temas edebilir özellikte) alüminyum folyoyu, 80 metreden 200 metreye kadar uzunluklarda tam otomatik sarım makinalarımız ile yapmaktayız.

“Piyasadaki mutfak alüminyum folyolarının sarılı olduğu karton borular (teknik adı: masura) çok kullanışsız, ağır ve hantal. Ben daha ince hafif bir karton boruyla ürün talep ediyorum. Ürünü kendi kullanımıma yönelik özelleştirmek istiyorum “mu diyorsunuz. Hemen 0(232) 472 26 92 'yi çevirin ve Akta Plastik size istediğiniz çözümü en iyi kalite ve en uygun fiyatla sunsun.

Dünyanın en kaliteli hammaddesini satın almakta olan Akta Plastik, Mutfak Alüminyum Folyo jumbo bobinlerini Türkiye’nin ve hatta Avrupa’nın en büyük firmalarından olan ASSAN Alüminyum’dan tedarik etmektedir. Akta Plastik ‘in Hijyene olan hassasiyeti sayesinde, tam otomatik makinalarda üretilen ürünler, el değmeden, özel eldiven ve kıyafet donanımlarına sahip uzmanlar tarafından paketlenmektedir. Akıllarda hiçbir soru işareti bırakmadan, güvenilir şekilde doğru tedariğin adresi AKTA PLASTİK’TİR.

Loading