blog5

Hijyene Duyarlılık - Gıda Streç Filmi ve Alüminyum Folyo

Gıda ile temas eden ürünler olan Streç Film ve Alüminyum Folyo özel standartlarda ve şartlarda üretilmelidir. Günlük hayatınızda kullanmakta olduğunuz Alüminyum folyo ve gıda streci sizce hangi ortamlarda üretilip paketleniyor? Bu bilgiye ulaşmak çok zor.

Satın almış olduğunuz markaya güvenmekten başka çareniz yok.

Akta Alüminyum Folyoyu ve Akta Gıda Streçini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Alüminyum Folyo ve Gıda Streçleri üretim tesisimizdeki özel odalarda üretilmektedir. Alüminyum folyo ve gıda streçlerinin üretildiği özel odaların fiziksel koşulları, folyo ve streçin hijyen standardına öncelik verilerek tasarlanmıştır.

Epoksi zemin sayesinde, toz tutmayan, kolay temizlenebilir antibakteriyel ortamda folyo ve streç üretilmektedir. Üretim alanlarının kapıları da dışardan toz girmesini engelleyen, özel vakumlu kalpılardır ki bu özellik de ortamın temiz kalmasını sağlayan önemli bir teknik detaydır.

Folyo ve gıda streçinin üretildiği odaların duvarları, kolay silinebilir lambri ile kaplıdır. Böylelikle folyo ve gıda strecinin üretildiği odada, zeminden tavana tam hijyen sağlanmış olur.Çalışanlarımızın folyo ve gıda streci üretimi esnasındaki hijyene olan sadakati bu süreci tamamlayıcı etkendir.

Loading