blog24

Palet Streç Ürün Bilgi Doğrulama

Ambalaj piyasasında Palet Streç ile ilgili yaşanan en büyük tereddütlerden biri, ürünün taahhüt edilen özelliklere sahip olup olmadığıdır.

"Satın aldığım 50cm eninde, 17mikron kalınlığında, 300mt uzunluğunda ifade edilen palet streç gerçekten 300mt mi? En uygun fiyata, avantajlı alımını gerçekleştirdiğimi düşündüğüm ürünüm acaba doğru ürün özelliklerini taşıyor mu?" sorunuzun yanıtını ürünün gramajını ölçerek bulabilirsiniz.

50cm enindeki, kalınlığı 17 mikron olan 300mt uzunluğundaki Palet streçin, streç ağırlığı 2,340.90 gram olmalıdır. Streçin üzerine sarılı olduğu karton borusunun (teknik adı : masura) ağırlığı 2,340.90 gram streç ağırlığına ilave edilerek 1 adet ürünün ağırlığı belirlenir. Örnek olarak Akta Palet Streçde 350g ağırlığında masura kullanmaktadır ve toplam ağırlık 2,690.90g ‘dır. Derin tereddütlerde yapılacak iş bir ürünü kullanmadan önce tartmak ve daha sonra kullanım bitince masurasını tartmak olacaktır. Sektörde ürün ağırlıklarına göre fiyatlama yapılmasının başlıca nedenlerinden biriside metraj ve gramaj ölçümlerinin uyuşmamasından kaynaklanmaktadır.  

Akta Plastik GARANTİLİ 300MT Palet Streç ini otomatik sarım makinelerinde sardığı için, ürün metrajında sapma olmaz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hepsiburada streç film / trendyol koli bandı

Akta, Kaliteli ürünü doğru fiyata almanın Garantisi.

Loading